Publicat la: 31.05.2018. 18:34 / 1.843 views

PRIMA ŞEDINŢĂ ADI… FĂRĂ SCANDAL. REŢINUT DE INDIENI, PRIMARUL TOMA A ABSENTAT

Astăzi a fost prima ședință fără scandal la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău. De la întâlnirea cu forul creat în jurul Companiei de Apă a absentat primarul Constantin Toma. Președintele Petre Emanoil Neagu a explicat de ce nu a venit edilul-șef, dar și că, între timp, divergențele dintre tabere s-au aplanat.

primari adiAbsență notabilă, astăzi, la ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău. Primarul Constantin Toma, cel mai vocal membru și frecvent contestatar al conducerii Companiei de Apă, nu a fost prezent la întâlnirea cu primarii. 

Chiar președintele A.D.I. 2008, Petre Emanoil Neagu, șef al Consiliului Județean, a ținut să explice atât motivele absenței edilului-șef, cât și faptul că primarul ar fi votat în favoarea tuturor proiectelor dezbătute.

Principalele proiecte de pe ordinea de zi au fost legate de activitatea și de situația financiară ale Companiei de Apă Buzău.

La celelalte întâlniri ale membrilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău, la care a participat și edilul-șef Constantin Toma, ședințele s-au purtat, fără excepție, pe un ton ridicat și cu schimburi de replici acide.

Întrebat dacă altfel ar fi stat lucrurile astăzi, prin participarea primarului Toma, președintele Neagu a declarat că, între timp, divergențele s-ar fi estompat.

Printre altele, la ședința de azi, s-a consfințit extinderea rețelei Companiei de Apă în alt județ, prin intrarea în ADI a unei comune din Vrancea.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!