PRIMA PERSONALĂ LA BUZĂU. ARTISTA IRIS BIANCA TEODORESCU REVINE ÎN ORAŞUL NATAL

PRIMA PERSONALĂ LA BUZĂU. ARTISTA IRIS BIANCA TEODORESCU REVINE ÎN ORAŞUL NATAL

Galeriile de Artă „Ion Andreescu” au găzduit vineri vernisajul expoziţiei de pictură, semnată de artistul plastic profesionist Iris Bianca Teodorescu. După ce a urmat cursurile superioare de arte plastice la Bucureşti şi s-a specializat peste hotare, buzoianca a revenit la Buzău cu prima sa personală. Expoziţia va fi deschisă timp de trei săptămâni.      

pictoritaArtista Iris Bianca Teodorescu a revenit la Buzău, unde şi-a început studiile de artă, cu prima expoziţie personală de pictură din oraşul natal.

Expoziţia este alcătuită din cele mai recente lucrări de pictură, care abordează peisajul, natura statică, compoziţia ori portretul şi care sunt realizate într-o manieră personală, uşor de recunoscut.

Iris Teodorescu a mai participat la evenimente expoziţionale organizate de filiala buzoiană a Uniunii Artiştilor Plastici din România dar, de această dată, toate lucrările din expoziţie îi aparţin.

După ce a absolvit gimnaziul la Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Iris Teodorescu şi-a urmat familia la Bucureşti, unde a continuat cu liceul şi cu Universitatea de Arte, la secţia Pictură.

Artista a beneficiat de o bursă de studii la Academia Regală de Arte Frumoase din Bruxelles şi a făcut un stagiu de studii la Veneţia.

Este membru al Uniunii Artiştilor Plasici din România şi, cu prezenţa de la Buzău, a ajuns la cea de-a douăsprezecea expoziţie personală

În lucrările de pe simezele Galeriilor de Artă „Ion Andreescu” pot fi recunoscute clădiri emblematice şi Centrul Vechi din Capitală, dar şi peisaje din Veneţia şi chiar din Centrul Vechi buzoian.

Expoziţia artistei Iris Bianca Teodorescu va rămâne deschisă timp de trei săptămâni şi va putea fi vizitată gratuit. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și