Publicat la: 19.11.2018. 18:02 / 701 views

PRIMA NINSOARE, PRIMELE PROBLEME ACCIDENTE RUTIERE ȘI ÎNTRERUPERI DE CURENT

Mai multe accidente rutiere și peste o mie de gospodării rămase fără curent electric sunt câteva din urmările primei ninsori abătute asupra județului Buzău. Autoritățile spun că drumarii au trecut primul test al mobilizării pe șoselele aflate în responsabilitate.

drum zapada 2018  drum aglomerat masini iarna

Drumarii au acționat încă de la primii fulgi, atât pe drumurile județene, cât și pe drumurile naționale. Cu toate acestea, mai mulți șoferi, care nu au adaptat viteza la condițiile de drum, au provocat mai multe accidente, fără să existe, din fericire, persoane rănite grav.

Din cauza vântului puternic, peste o mie de locuințe au rămas nealimentate cu energie electrică, problemele fiind rezolvate în cursul zilei.

Autoritățile sunt mulțumite de modul în care drumarii au acționat pe șoselele județului, chiar dacă nu se așteptau ca prima ninsoare să vină mai devreme.

Atenție, șoferi! Încălzirea vremii a transformat ninsoarea în ploaie, iar mâine dimineață se anticipează fomarea de polei.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!