Publicat la: 04.11.2016. 18:30 / 856 views

PRIMA FACTURĂ LA CĂLDURĂ, MAI MARE FAŢĂ DE ANUL TRECUT. ÎN LUNA OCTOMBRIE S-A FURNIZAT NON-STOP AGENT TERMIC

Primele facturi la căldură din noul sezon rece sunt mai mari faţă de cele primite de buzoieni anul trecut. Responsabilii Regiei Autonome Municipale au făcut calculele estimative şi au constatat o creştere cu aproape 25 la sută. Oficialii RAM explică majorarea prin faptul că, în luna octombrie, agentul termic a fost furnizat non-stop, încă din prima zi a reluării serviciului.

caldura caloriferÎn această perioadă, la RAM se emit primele facturi din noul sezon rece. Agentul termic se furnizează din data de 10 octombrie, iar calculele estimative arată că o familie va plăti, în medie, între 59 şi 152 de lei, în funcţie de numărul de camere.

După o analiză comparativă cu luna octombrie a anului trecut, avem de-a face cu o creştere de aproape 25 la sută.

Oficialii Regiei de termoficare mai spun că pot apărea diferenţe între costurile estimate şi cele regăsite în facturi. Cei nemulţumiţi pot cere explicaţii la RAM.

Până la sfârşitul anului, agentul termic va fi calculat la 185 de lei gigacaloria, urmând ca de la 1 ianuarie să apară majorări, deoarece Primăria Buzău nu va mai putea suporta integral subvenţia pentru populaţie. Deocamdată nu se cunoaşte procentul majorării tarifului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!