Publicat la: 08.01.2021. 19:32 / 1.720 views

PRIMA ETAPĂ DE VACCINARE, UN SUCCES. TOATE DOZELE, FOLOSITE. CAMPANIA CONTINUĂ

Dacă în prima zi a campaniei de la Buzău exista o îngrijorare în rândul autorităților, vaccinarea anti-COVID a cunoscut un ritm alert în centrele amenajate în spitalele din județ. Astfel, toate dozele primite din prima tranșă au fost folosite în patru zile.

vaccin 2 vaccinat 3

Ieri a sosit un nou lot de doze de vaccin anti-COVID, iar astăzi a continuat campania în cele cinci centre din unitățile sanitare. 

Potrivit responsabililor campaniei, până acum nu au existat reacții adverse în rândul celor aproape o mie de cadre medicale vaccinate.

Campania de la Buzău debutase cu un număr mai mare de doze aflate în stoc față de cerința din partea cadrelor medicale. Între timp, zilnic, au apărut din ce în ce mai mulți dornici să se vaccineze anti-COVID. (Mihai Bunăziua)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!