Publicat la: 18.11.2019. 18:48 / 1.825 views

PRIMA EDIȚIE A TROFEULUI „DUMITRU DAN”, LA FINAL. FILMUL “OPINCI”, VIZIONAT ÎN PREZENȚA REGIZORILOR

Ultima etapa a Trofeului Dumitru Dan s-a desfasurat indoor, cu toate ca a fost gandit ca o competitie ciclistica. Festivitatea de premiere a inclus si vizionarea filmului “Opinci” iar la eveniment au luat parte si cei doi regizori britanici care au gandit pelicula, Anton si Damian Groves.  Organizatorii au promis reluarea maratoanelor pe doua roti si la anul.

TROFEUL DUMITRU DAN FILM  TROFEUL DUMITRU DAN FILM 2

Prima ediție a Trofeului Dumitru Dan s-a încheiat sâmbătă seară, o dată cu festivitatea de premiere, eveniment în cadrul căruia a fost proiectat și scurtmetrajul de animație inspirat de povestea globe-trotterului român.

Pelicula “Opinci” descrie pe scurt povestea globe-trotterului Dumitru Dan. Cei doi regizori britanici speră ca într-o bună zi să fie realizat și un film artistic, inspirat din povestea romanului.

Trofeul Dumitru Dan a fost creat la inițiativa ciclistului Cristi Mănăilă și a fost organizat de Muzeul Județean în colaborare cu Asociația Sport Club Penteleu. La seria de brevete de 200, 300, 400 și 600 Km au participat zeci de sportivi din Buzău, Bacău, Dîmbovița, Galați, Iași, Ilfov, Prahova și București.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!