Publicat la: 12.06.2019. 18:16 / 496 views

PRIM-AJUTOR PE CANICULĂ. PRIMĂRIA ESTE PREGĂTITĂ SĂ DESCHIDĂ PUNCTELE DE PRIM-AJUTOR

Protejarea populaţiei pe vreme de caniculă este una dintre priorităţile Primăriei pentru următoarele luni de vară. De aceea, în fiecare an, în perioadele caniculare, sunt amenajate câteva puncte de prim-ajutor, situate în zonele mai aglomerate din oraş. După o perioadă ploioasă, în care temperaturile s-au menţinut la un nivel obişnuit, meteorologii anunta zile caniculare.

canicula 2În zilele caniculare, disconfortul termic afectează o mare parte a populaţiei dar, în special vârstnicii, copiii şi persoanele care suferă de afecţiuni medicale.

Din acest motiv, Primăria înfiinţează puncte de prim-ajutor în zonele mai aglomerate ale oraşului.

În perioadele caniculare buzoienii pot apela la serviciile cadrelor medicale din toate aceste puncte de prim-ajutor,dar şi în ştrandul municipal, unde este prezent un asistent medical. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!