Publicat la: 26.05.2019. 13:28 / 830 views

PREZENŢĂ MARE LA URNE. ÎN MULTE SECŢII S-A STAT LA COADĂ

Peste 91 de mii de buzoieni au ieşit la urne pâna la ora 14, când prezenţa la nivelul judeţului Buzău, la europarlamentare, era de peste 23,72 %, iar la referendum de 18,11 %. În multe dintre secţii s-a stat la cozi interminabile.

coada votare 1  coada votare 2

Secţia nr. 1 de la Școala Gimnazială Dionisie Romano era în fruntea clasamentului pe oraş cu privire la prezenţa la vot. În aceeaşi unitate a fost amenajată şi secţia nr. 47. La orele prânzului, holurile erau neîncăpătoare.

Când au văzut că se aşteaptă la coadă, unii dintre buzoieni au plecat cu gândul că se vor întoarce după-amiază.

La nivelul judeţului Buzău, la ora 14, peste 91 de mii de buzoieni, din cei peste 380.000 de pe listele permanente, îşi exprimaseră dreptul la vot, ceea ce înseamnă o prezenţă de peste 23,72%. Nu toţi cei care au votat la europarlamentare au cerut cele două buletine de la referendum, astfel că la întrebări au răspuns doar 18,11% dintre buzoieni, până la ora 14:00.

În judeţul Buzău sunt 426 de secţii de votare.  (Mihai Bunăziua) 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!