Publicat la: 27.02.2017. 20:27 / 3.219 views

PREVENIREA VICTIMIZĂRII FEMEII. DEZBATERE ORGANIZATĂ LA CLUBUL POLIŢIŞTILOR

Prevenirea victimizării femeii a fost tema unei dezbateri organizate astăzi de IPJ Buzău. La întâlnire au participat reprezentanţii mai multor instutuţii abilitate să combată fenomenul violenţei în familie. Sute de cazuri au fost înregistrate anul trecut în judeţul Buzău. 

prevenireOfiţerii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ şi-au prezentat, astăzi, la Clubul Poliţiştilor, planul de acţiuni pentru următoarea perioadă în privinţa prevenirii victimizării femeii.

Responsabili de la Protecţia Copilului, Inspectoratul Şcolar, Prefectură şi de la alte instituţii au fost chemaţi să vină în sprijinul activităţilor organizate de Poliţie. La Buzău, anul trecut, au fost semnalate sute de cazuri de violenţă în familie.

Prezentă la dezbatere, şefa unui centru pentru găzduirea victimelor violenţei în familie din Râmnicu Sărat a precizat că numărul persoanelor care cer sprijin este în creştere.

La fel de adevărat este că multe dintre femeile care primesc sprijin din partea autorităţilor se întorc în mediul familial unde sunt agresate de bărbaţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!