Publicat la: 20.01.2021. 19:15 / 301 views

PREȚURI NOI LA GIGACALORIE. PRIMĂRIA PROMITE SUBVENȚII

Primăria Municipiului Buzău a postat spre dezbatere publică pe site-ul oficial proiectul de hotărâre pentru aprobarea noilor prețuri și tarifelor pentru energia termică.

calorifer calduraEstimarea viitoarelor prețuri nu s-a făcut pe baza unei experiențe practice, pentru că noua societate RAM TERMO VERDE nu are un istoric în spate, ci doar din punct de vedere teoretic.

Primăria va acorda în continuare subvenție la căldură și va suporta diferența dintre prețul de producție și transport al energiei termice și cel de facturare la consumator.

Prețul local de facturare a energiei termice livrată populației prin sistemele centralizate pentru încălzire și apă caldă propus în proiectul de hotărâre va fi de 250 de lei gigacaloria, fără TVA.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menţionat mai sus pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 15 februarie 2021. (Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!