Publicat la: 23.06.2017. 17:55 / 2.753 views

PREŢUL ÎNŞELĂTOR. CONTROL AL O.P.C. ÎN PIAŢA CENTRALĂ

Comisarii O.P.C. au descins, astăzi, în Piaţa Centrală, pentru a descuraja practicile comerciale înşelătoare. Au fost vizaţi negustorii care afişează preţuri ce pot induce în eroare cumpărătorii, dar şi cei care nu au scrisă provenienţa produselor. Mai mulţi vânzători au dispărut de la tarabe după ce au observat prezenţa în piaţă a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor.

pret piataAcţiunea de astăzi a fost coordonată de şeful O.P.C. Buzău, Nicuşor Dinulescu. Controlul a urmărit modul de afişare a preţurilor la legume şi fructe, în contextul în care mulţi dintre negustori încearcă să inducă în eroare cumpărătorii.

Regulile afişării preţurilor sunt clare, însă, la verificările de azi în teren, comisarii au constatat mai multe nereguli.

După ce au aflat de prezenţa în Piaţă a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor, mai mulţi comercianţi şi-au părăsit tarabele, de teamă că vor fi amendaţi.

Negustorii care afişează preţuri ce pot induce în eroare mizează pe neatenţia cumpărătorilor.

Acţiunile pentru descurajarea practicilor comerciale înşelătoare vor fi organizate periodic în Piaţa Centrală.

În urma controlului de azi, comisarii O.P.C. au dat atât avertismente, cât şi amenzi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!