Publicat la: 08.08.2017. 18:26 / 1.244 views

PREŢUL CĂLDURII RĂMÂNE NESCHIMBAT. PROIECTUL SE AFLĂ ÎN DEZBATERE PUBLICĂ PE SITE-UL PRIMĂRIEI

ramÎn şedinţa Consiliului Local Municipal din luna septembrie, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre pentru modificarea preţurilor locale de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice practicate de RAM.

Preţul de facturare la populaţie va fi de 230 de lei, inclusiv TVA-ul şi nu va mai fi mărit din cauza unor datorii istorice ale Regiei.

Proiectul de hotărâre se află în dezbatere publică şi este afişat pe site-ul Primăriei.

Pentru ca numărul de debranşări de la sistemul centralizat de încălzire al oraşului să nu se mărească din cauza unor zvonuri false, Primăria a emis un comunicat prin care dă asigurări ca preţul căldurii nu va fi modificat. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!