Publicat la: 19.05.2017. 18:03 / 1.284 views

PRESTCOM SERV IESE DIN IMPAS. SOCIETATEA ARE DE LUCRU PENTRU URMĂTORII TREI ANI

Anul trecut, Societatea Comercială Prestcom Serv a intrat în incapacitate de plată. I s-a acordat un termen de graţie de trei ani pentru a ieşi din insolvenţă. În prezent, societatea este în curs de a executa două comenzi mari primite de la Primăria Buzău.

orizont 3Deşi  şi-a redus personalul la aproape jumătate, societatea Primăriei, Prestcom Serv reuşeşte să supravieţuiască.

La sfârşitul anului trecut i-a fost repartizată strada Aleea Plopilor pentru reabilitare şi asfaltare, iar anul acesta a mai început încă o lucrare vastă în cartierul Orizont.

Strada Aleea Plopilor a fost pregătită pentru asfaltare şi în prezent se lucrează la ridicarea gurilor de canal la nivel.

În Cartierul Orizont au început operaţiunile de pregătire a drumurilor pentru asfaltare.

Cu ajutorul comenzilor primite de la Municipalitate, dar şi a altora câştigate la licitaţiile publice, societatea poate fi salvată.

Pentru ca salariaţii de la Prestcom să-şi poată primi lefurile şi în perioada de iarnă, când nu se poate lucra în exterior, se va prelungi programul de lucru la 10 ore. În acest fel, surplusul de bani rezultat va fi acordat în iarnă, pentru un concediu plătit.

Contractul pentru realizarea lucrărilor din prelungirea Cartier Orizont este prevăzut pe o perioadă de trei ani şi are o valoare de aproximativ 50 de miliarde vechi. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Fost angajat spune:

    In momentul cand a venit director erau aproape 150 de angajati!!!! Ce sa intamplat cu restul angajatilor??? Ce prime a avut directorul cretu???? Ce salariu a avut directorul cretu??? Ce salariu a avut si are contabila sefa???? Ce salariu are sefa de personal???? Ce contract de colaborare avea sotul sefei de la resurse (cu toate ca era om pe protectia muncii)????? Sa nu uitam de febletele sefa de garaj (cu liceu) si soferul cu functie de maistru???? „Monseur” cretu o prima ceva????

  2. Cunoscator spune:

    Domnule Cretu ce il mai periati pe Domnul Primar……ma faceti sa rad cu gura pana la urechi! Pana acum ceva timp il injurati pe unde apucati……… Ce caracter „frumos” aveti!!!! …..HA HA HA!!!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!