Publicat la: 22.06.2017. 17:42 / 2.315 views

PRESTCOM, ÎN CRIZĂ DE MUNCITORI. FOŞTII ANGAJAŢI MAI AU BANI DE RECUPERAT

Aflată în insolvenţă, societatea Prestcom a Primăriei Buzău are nevoie de muncitori, mai ales că numărul comenzilor pentru lucrări a crescut. Firma care lucrează alături de Urbis la asfaltări şi la canalizări activează acum cu 30 de angajaţi. Ei sunt plătiţi la zi, însă foştii salariaţi aşteaptă restanţele de mai multe luni.

prestcom 1În momentul de faţă, muncitorii de la Prestcom au de realizat trotuarele de pe Aleea Plopilor, stradă deja asfaltată. Aici se lucrează în fiecare zi, în funcţie de vreme. Este o comandă ce nu necesită un număr mare de angajaţi, dar există contracte noi pentru care va trebui suplimentată forţa de muncă, un capitol la care Prestcom stă foarte prost.

Societatea mai are 30 de angajaţi, jumătate faţă de personalul existent înainte de intrarea în insolvenţă. Cei mai mulţi au fost concediaţi, iar unii dintre ei şi-au dat demisia şi aşteaptă să li se achite restanţele, pentru lunile ianuarie şi februarie. Ei     şi-ar putea primi banii în luna august.

În toamna anului trecut, Prestcom a intrat în procedură de insolvenţă, din cauza datoriilor, pe fondul lipsei de comenzi din partea Primăriei. (Mihai Bunăziua)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Ionn spune:

    SA FIE FOARTE CLAR ACEST DIRECTOR A DAT AFARA SI FORTEAZA PE TOTI ANGAJATII SA PLECE PENTRU A I SE PIERDE URMA SI SA NU MAI STIE NIMENI CE A FACUT. IN ACEST MOMENT FORTEAZA OAMENI PENTRU A PLECA. SE VAITA CA NU ARE PERSONAL, DAR CINE A ADUS SOCIETATEA IN ACEASTA SITUATIE. POATE SA SPUNA PRESEI CE SALARIU A AVUT. POATE SA SPUNA CE PRIME A LUAT. SPUNE PE POST CA NU SIA PRIMIT SALARIU, AVEA SALARIU CAT O FORMATIE DE 8 OAMENI, LA UN SIMPLU MUNCITOR CONTEAZA ULTIMUL BAN. CEI CARE INCA MAI SUNT AICI POT CONFIRMA FAPTUL CA SUNTEM IMPINSI SA NE CAUTAM DE LUCRU CEI VECHI CARE STIM CE SA FACUT.

  2. Fost salariat spune:

    In loc sa isi dea demisia dl CRETU a inceput planul de razbunare. Asa sa ajuns in aceasta situatie. Demisia este cea mai buna decizie. Mai faceti lucrari personale cu salariatii societatii?????

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!