Publicat la: 28.07.2017. 18:20 / 1.227 views

PREŞEDINTELE PNL, LA BUZĂU. LUDOVIC ORBAN A CRITICAT DUR NOUA FORMĂ A LEGII PENSIILOR

Prezent astăzi la Buzău, preşedintele Partidului Naţional Liberal a criticat dur normele de aplicare privind sistemul de pensii publice, cu referire la ordonanţa 291. În opinia lui Orban, zeci de mii de pensionari ieşiţi din câmpul muncii înainte de 2011 sunt nedreptăţiţi.

romanescu si orbanPartidul Naţional Liberal a demarat procedurile de atac în contencios administrativ a ordonanţei 291/2017 prin care sunt prevăzute măriri ale pensiilor, în sistemul public. Acţiunea PNL a fost anunţată azi, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută la Buzău. În opinia Dreptei, această  modificare a legii nedreptăţeşte peste 100.000 de seniori, ieşiţi la pensie înainte de 1 ianuarie 2011, mai cu seamă pe cei care s-au încadrat în grupele 1 şi 2 de muncă. În acest sens, PNL a decis să identifice un algoritm de acordare a sprijinului legal tuturor celor care vor decide să atace noile modificări ale legii pensiilor.

Liberalii solicită şi un raport public, cu privire la controlul desfăşurat de Ministerul Agriculturii, în legătură cu scandalul alimentelor cu dublu-standard.

Referitor la organizaţia judeţeană, preşedintele PNL  a declarat că susţine poziţia consilierilor municipali, în acţiunea acestora de a da un vot de veto înfiinţării Sport Club Municipal Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>