Publicat la: 13.03.2018. 19:37 / 1.236 views

PREŞEDINTELE CJ, NEMULŢUMIT DE INFRASTUCTURĂ. „UNELE DRUMURI N-AU MAI FOST ASFALTATE DE PE VREMEA ROMANILOR”

Pentru prima dată, într-o conferinţă de presă, preşedintele Neagu a dat de înţeles  care sunt lucrurile care îl supără. Fără a se exprima cu subiect şi predicat, Neagu a răspuns celor care de-a lungul timpului au pus la îndoială proiectele lansate de Consiliul Judeţean. De asemenea, Petre Emanoil Neagu a îndemnat cetăţenii la răbdare.

drum asfaltatLa conferinţa de presă prilejuită de semnarea contractului de reabilitare a Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a răspuns pentru prima dată celor ce, de-a lungul mandatului său, au pus la îndoială proiectele anunţate. Mai în glumă, mai în serios, preşedintele Neagu a vorbit despre drumuri neasfaltate de pe vremea romanilor şi le-a cerut buzoienilor să aibă răbdare.

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean a vorbit despre implicare şi ceea ce ar trebui făcut în prag de centenar.

Nu în ultimul rând, Petre Emanoil Neagu a vorbit despre Legea Achiziţiilor Publice care încurcă demersurile instituţiilor de acesare a fondurilor europene. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    A, pai zi asa, ca nu stiam ce treaba are nea asta la Consiliul Judetean…
    Deci el e pus acolo asa, ca e „luminat” si se „prinde” ca nu e bine si e nemultumit. Si atat… Si pentru asta merita platit, nu oricine isi da seama ca nu e bine, nu?
    Io credeam ca el e pus acolo ca sa FACA lucrurile de care se arata nemultumit, dar se pare ca m-am inselat…
    Vai de cuculetul nostru cu astia…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!