Publicat la: 07.06.2019. 18:26 / 1.982 views

PREŞEDINTELE CJ CAUTĂ SOLUŢII PENTRU DRUMURI. SE FAC DEMERSURI PENTRU AJUTOR GUVERNAMENTAL

Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a mers în zonele afectate de inundaţii pentru a stabili ce măsuri trebuie luate de urgenţă. Neagu a ţinut să precizeze că nu sunt oameni izolaţi, iar pentru repararea drumurilor se fac demersuri pentru obţinerea de fonduri guvernamentale. Preşedintele Consiliului Judeţean a explicat şi de ce au loc astfel de fenomene în zonă, dar în acelaşi timp a dorit să atragă semnale de alarmă cu privire la cei ce ar trebui să se implice pentru prevenirea inundaţiilor.

drum lopatari 2Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a mers la Lopătari şi Mânzăleşti pentru a vedea cât de gravă este situaţia în urma alunecărilor de teren şi a inundaţiilor.

Din fericire, în zonele afectate de alunecările de teren oamenii nu au fost izolaţi. Mai mult decât atât, se fac eforturi pentru remedierea provizorie a drumului principal de acces.

În zona în care au avut loc inundaţiile precedate de alunecările de teren, starea drumurilor era una bună..

Petre Emanoil Neagu a dat asigurări că se Incearcă obţinerea de fonduri guvernamentale pentru repararea drumului, dar în acelaşi timp a ţinut să tragă semnale de alarmă spre Direcţia Apelor care ar trebui să se implice mai mult.

De asemenea, preşedintele Neagu a anunţat că în această vară, din fonduri proprii ale Consiliului Judeţean vor fi asfaltaţi 10 kilometri de drum la Lopătari. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!