Publicat la: 09.10.2020. 18:25 / 630 views

PREȘEDINTE NOU LA PNL BUZĂU. GABRIEL AVRĂMESCU VINE DE LA GALAȚI LA BUZĂU

Gabriel Avrămescu este noul președinte interimar al PNL Buzău. După ce aseară a fost eliberat din funcția de prefect de Galați, Avrămescu a preluat șefia organizației județene a liberalilor buzoieni. Gabriel Avrămescu a declarat jurnaliștilor Campus TV că revine bucuros acasă la Buzău să ocupe funcția de președinte interimar al PNL Buzău, o funcție pe care o va trata cu aceeași responsabilitate precum a tratat-o și pe cea de prefect al Județului Galați.

avramescuGabriel Avrămescu este văzut ca o tânără speranță a politicii. În luna decembrie a fost numit de Guvernul Orban prefect al județului Galați, asta după ce, până la 41 de ani, a reușit să-și treacă în C.V. experiențe notabile. Joi a fost eliberat din funcția de prefect deoarece urmează să fie numit consilier de stat în cadrul cancelariei primului ministru. De asemenea, va ocupa funcția de președinte interimar al PNL Buzău, o filială pe care dorește să o transforme.

Gabriel Avrămescu recunoaște că la Buzău nu va avea o misiune ușoară, însă provocarea o va trata cu aceeași responsabilitate precum a tratat-o și pe cea de prefect al Județului Galați.

De profesie jurist, Avramescu a activat mai întâi în Prefectura Buzău, iar apoi în Ministerul Integrării Europene si la Ministerul de Interne. În 2013 s-a angajat la ANAF, ajungând la Galați trei ani mai târziu, prin transfer. În scurtă vreme a fost numit director servicii interne la DGRFP Galati, dupa care a ajuns director in cadrul ANAF Bucuresti (ca sef al Directiei de Investitii, Achizitii Publice si Servicii Interne). Din iulie 2019 a fost numit director general al Directiei Regionale a Finantelor Publice Galati, punând capăt unei perioade destul de frământate, dominata de interimate la conducerea institutiei.

Gabriel Avrămescu va fi prezent luni, 12 octombrie, începând cu ora 18.00, în studioul Campus TV, în cadrul emisiunii D-ale buzoienilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!