Publicat la: 12.10.2017. 18:15 / 1.528 views

PREŞEDINTE NOU LA CASA DE SĂNĂTATE. ESTE AVOCAT ŞI ARE GÂNDURI MARI

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Buzău are un nou preşedinte. Este vorba despre Raluca Ecaterina Alexandru, o tânără avocată, în vârstă de 35 de ani, care a fost numită, prin decizia preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Teohari Vulcănescu. Ea o înlocuieşte la conducere pe Paula Grigore, ocupantă a acestui post în ultimii doi ani, cu delegaţie.

cjas directorÎncepând cu data de 10 octombrie Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Buzău are  un nou preşedinte. Este vorba despre tânăra Raluca-Ecaterina Alexandru numită cu statut de interimar în funcţie. Noua ocupantă a scaunului de preşedinte a venit la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în august, anul acesta, după ce a câştigat concursul pentru postul de funcţionar în cadrul Compartimentului Control. Asta după ce, timp de 10 ani a profesat ca avocat în cadrul Baroului Buzău.

Dspre alegerea făcută, de a lăsa roba de avocat pentru postul de conducere din cadrul CJAS, Raluca Ecaterina Alexandru spune că este mai mult o provocare.  Este convinsă că va demonstra că tinereţea şi experienţa câştigată în mediul privat pot face treabă bună şi în administraţia publică.

Raluca Ecaterina Alexandru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, în anul 2005. Şi-a continuat pregătirea la aceeaşi universitate cu un master în Administraţie publică europeană şi cu un  curs de „Formator” acreditat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. A fost consilier juridic, avocat coordonator în cadrul unor firme de avocatură, iar în august, a devenit funcţionar la Compartimentul de Control al CJAS Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!