PREŞCOLARII, INVITAŢI LA SPECTACOL. ELEVII DE LA ARTE PROMOVEAZĂ CULTURA

PREŞCOLARII, INVITAŢI LA SPECTACOL. ELEVII DE LA ARTE PROMOVEAZĂ CULTURA

Ştim cu toţii cât de talentaţi sunt elevii Liceului de Artă Margareta Sterian. Fie că excelează la un instrument, prin vocile lor, ori prin interpretarea anumitor texte, ei reuşesc să impresioneze audienţa de fiecare dată. La fel se întâmplă şi în aceste zile când au în vizită preşcolari cărora le oferă adevărate spectacole.

arte 3Timp de trei zile, elevii Liceului de Artă Margareta Sterian invită preşcolarii de la toate grădiniţele din oraş şi le oferă adevărate spectacole. Cei mai mici sau mai mari le arată, practic, educatoarelor şi copiilor ce au învăţat ei într-un an de studiu. Astăzi a fost rândul elevilor din clasele pregătitoare până la a patra să demonstreze că sunt adevăraţi ambasadori ai culturii.

În grup, sau individual, elevii de la Arte i-au cucerit pe preşcolarii care îi ascultau cu mare atenţie. Naturaleţea cu care au recitat, au cântat sau au mânuit instrumentele i-a făcut pe cei mici să aplaude la scenă deschisă.

Astfel de evenimente sunt organizate anual şi transformă Liceul de Artă Margareta Sterian într-un adevărat centru cultural. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și