Publicat la: 29.08.2019. 17:53 / 405 views

PREMII DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. FELICITĂRI PENTRU ŞEFII DE PROMOŢIE DE LA BOBOC

Zi plină de emoţie la Consiliul Judeţean. Astăzi, în şedinţa Consiliului Judeţen s-au acordat diplome de excelenţă şi premii speciale pentru 6 tineri buzoieni, şefi de promoţie ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” – Boboc. Emoţii au fost atât pentru preşedintele Petre Emanoil Neagu care a acordat premiile, cât şi pentru tinerii care le-au primit.

premiere boboc 1Buzăul are tineri pregătiţi, talentaţi şi cu rezultate mai bune de la an la an! O demonstrează numărul mare de tineri ce obţin rezultate deosebite în diferite domenii. În oraşul denumit de curând al aviaţiei, astăzi, în şedinţa Consiliului Judeţean Buzău, s-au acordat diplome de excelenţă şi premii speciale pentru 6 tineri buzoieni, şefi de promoţie ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” – Boboc!

Preşedintele Neagu a subliniat faptul că aceşti tineri trebuie susţinuţi, motivaţi şi încurajaţi să continue în acelaşi ritm pregătirea lor profesională pentru a fi oamenii de succes de mâine.

De-a lungul timpului, Consiliul Judeţean Buzău a fost alături de tineri şi a premiat rezultatele deosebite. Mai mult decât atât, de multe ori preşedintele Neagu a felicitat în plen munca tinerilor dar şi a profesorilor ce i-au pregătit. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!