Publicat la: 25.07.2018. 18:20 / 648 views

PREMIERUL A CERUT URGENTAREA LUCRĂRILOR. REABILITAREA LA PODUL MĂRĂCINENI E ÎN GRAFIC

Vicepremierul Graţiela Gavrilescu a sosit cu o întârziere de o jumătate de oră la conferinţa de presă de azi de la ALDE Buzău. Mult timp, a fost blocată în traficul infernal de pe bulevardul Unirii, problemă cauzată de lucrările efectuate la Podul Mărăcineni. Premierul Viorica Dăncilă a cerut urgentarea reabilitării, a declarat oaspetele de la Bucureşti.

alde 1Vicepremierul a menţionat că astăzi a avut loc o discuţie la nivel înalt cu privire la posibilitatea urgentării lucrărilor de reabilitare de la Podul Mărăcineni. Graţiela Gavrilescu a dezvăluit că problema blocajelor cauzate de lucrări a ajuns şi în atenţia premierului Viorica Dăncilă.

Vicepremierul a precizat această informaţie în contextul în care deputatul Adrian Mocanu a declarat că a făcut o interpelare parlamentară către ministrul Transporturilor.

Potrivit proiectului asumat inclusiv de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, firma constructoare este în graficul convenit de 130 de zile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!