Publicat la: 12.11.2018. 18:00 / 1.086 views

PREGĂTIŢI PENTRU PRIMA NINSOARE. CONTRACTELE DE DESZĂPEZIRI, APROAPE FINALIZATE

Pentru a treia oară în ultima lună, prefectul a convocat şedinţă extraordinară a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru iarnă. După raportările prezentate azi, şefa de la Casa Albă a concluzionat că autorităţile vor fi  pregătite pentru a face faţă primelor ninsori.

drum national zapadadeszapazirePrefectul Carmen Ichim a cerut situaţia contractelor de deszăpezire, precum şi stadiul amplasării de parazăpezi în zonele de risc. În majoritate, primăriile din judeţ şi-au asigurat necesarul pentru intervenţia pe drumurile comunale.

Şi pentru drumurile naţionale şi judeţene, situaţia contractelor este în grafic.

(Mihai Bunaziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!