Publicat la: 15.10.2018. 18:19 / 475 views

PREGĂTIRI SPECIALE. INVESTIŢII LA “NENIŢESCU” PENTRU CEI DE LA ”EMINESCU”

După acţiunea de curăţenie de azi, urmează şi ampla operaţiune de mutare a mobilierului în noile săli de curs ale celor de la “Eminescu.” Primăria a decis să aloce fonduri pentru lucrări de modernizare la imobilul de pe strada Transilvaniei. De luni, reîncep cursurile obişnuite.

kaizen liceu 5În vară, s-a lucrat intens în clădirea fostului liceu de Chimie, pentru a fi amenajate sălile de curs în care vor învăţa elevii de la “Eminescu”. Primăria a investit peste 200.000 de euro.  

Deşi nu le este uşor să se acomodeze într-o altă clădire, elevii sunt mulţumiţi că vor fi primiţi în condiţii bune de studiu.  

Sălile de clasă au fost primele pe lista priorităţilor. Zilele acestea se fac pregătiri pentru amenajarea birourilor.   

În zilele ce urmează, toate clasele vor fi mobilate.  

După “Săptămâna altfel”, de luni reîncep cursurile obişnuite pentru cei 1.300 de elevi ai Colegiului “Mihai Eminescu”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!