Publicat la: 21.11.2018. 19:21 / 749 views

PREGĂTIRI PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN. SE INSTALEAZĂ PATINOARUL ŞI PLASA DE LUMINI

Săptămâna a început cu amenajările pentru târgul de Crăciun din acest an. Se montează deja plasa de lumini şi patinoarul artificial. Târgul va fi inaugurat pe 1 decembrie, de Ziua Naţională şi va funcţiona până pe 26 decembrie.

instalatii centruÎncă de la începutul săptămânii se lucrează la amenajarea platoului din faţa Primăriei pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Ca şi anul trecut, pomul de Crăciun de pe platou va proveni din zona de câmpie, pentru că aici brazii dezvoltă o coroană mai bogată.

Târgul de Crăciun, patinoarul artificial şi Orăşelul Copiilor vor fi deschise pe 1 decembrie, odată cu iluminatul public festiv din municipiu.

Comercianţii din Orăşelul Copiilor vor trebui să se conformeze deciziei Primăriei în legătură cu orarul de aprovizionare impus şi cu taxa de intrare in Parcul Crâng.

Proiectul de hotărâre referitor la organizarea şi funcţionarea celor trei obiective pentru Sărbătorile de Iarnă va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal în şedinţa ordinară din 23 noiembrie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!