Publicat la: 14.11.2018. 19:24 / 876 views

PREGĂTIRI PENTRU SĂRBĂTORI. COMERCIANŢII SE POT ÎNSCRIE PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

Primăria Municipiului Buzău a postat public un anunţ referitor la participarea la Târgul de Crăciun şi la Orăşelul Copiilor. Solicitările comercianţilor pot fi depuse în perioada 12 – 23 noiembrie, la sediul Primăriei. Continuă lucrările de pregătire a municipiului pentru Sărbătorile de Iarnă.      

ornamentInstalaţiile de iluminat festiv şi decoraţiunile de sărbători au fost deja instalate în mare parte a oraşului . Urmeaza amenajarea Târgului de Crăciun de pe platou şi a Orăşelului Copiilor în Crâng.

Se va face o selecţie a intenţiilor de participare în vederea închirierii căsuţelor şi a celorlalte amenajări din Târgul de Crăciun.

De mâine vor începe şi lucrările de amplasare a plasei de lumini care va acoperi platoul Dacia, unde va fi montat şi bradul de Crăciun.

La Obelisc s-ar putea să fie instalat în premieră un pom de Crăciun artificial luminos de peste 10 metri înălţime, dacă acesta va fi pe placul edililor.

De asemenea, la Poarta Crângului a început deja amenajarea unui decor inedit pentru buzoieni.

Copiii vor avea şi anul acesta bucuria de a se da cu patinele în mijlocul târgului, pe patinoarul artificial mobil care va fi instalat pe platoul Dacia. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!