Publicat la: 07.11.2018. 19:12 / 796 views

PREGĂTIRI PENTRU POMPILIU ŞTEFU. AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA AL DOILEA TRONSON

Strada Pompiliu Ştefu, unde au apărut unele dificultăţi în timpul lucrărilor de reabilitare, a intrat din nou în lucru. Au început săpăturile pentru fundaţie la cel de-al doilea tronson. Circulaţia auto este restricţionată şi, probabil, va fi închisă de tot până la finalizarea asfaltăriilor.

stefu lucrari 1Echipele de la Urbis au intrat, în sfârşit, şi pe cel de-al doilea tronson al străzii Pompiliu Ştefu, dintre Liceul Agricol şi strada Colonel Buzoianu.

Deocamdată, pe stradă este permis doar accesul autovehiculelor riveranilor şi al celor de aprovizionare.

Din zilele următoare este posibil ca traficul auto să fie închis de tot, pentru ca lucrările să se poată desfăşura cât mai repede, fără a fi obstrucţionate de circulaţia autovehiculelor.

Lucrările de pregătire pentru asfaltare continuă cu succes şi în cartierul Broşteni, cu străzile Alexandru Maximilian şi Mălinului, care ar trebui să intre în asfaltare zilele următoare.

Conducătorii auto sunt atenţionaţi să evite zonele de şantier din oraş şi să opteze pentru trasee alternative.

Maşinile parcate, care împiedică desfăşurarea lucrărilor, vor fi ridicate şi transportate în afara şantierului.

Urbis mai lucrează şi în zona Pieţei Dorobanţi, iar în zilele următoare vor începe refacerea zonei de la staţia terminală a autobuzului 7, în cartierul Micro XIV. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!