Publicat la: 07.08.2018. 17:59 / 1.098 views

PREGĂTIRI PENTRU MUTARE. ELEVII DE A XII-A DE LA CHIMIE VOR ÎNVĂŢA DIMINEAŢA

În ciuda opoziţiei din partea conducerii Liceului Tehnologic “Costin Neniţescu” şi a presiunilor publice manifestate săptămâna trecută, decizia de mutare a elevilor a rămas bătută în cuie. Ieri, la Primărie a avut loc o nouă întâlnire în cadrul căreia s-a stabilit un calendar al mutării mobilierului de la fostul liceu de Chimie, pentru a face loc bazei materiale de la Colegiul “Mihai Eminescu.”

eminescu directorÎn paralel, la Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii se vor pregăti sălile pentru găzduirea elevilor de la „Neniţescu”. Pentru tinerii din clasa a XII-a se va face o excepţie cu privire la program. Ei vor învăţa dimineaţa.    

Potrivit autorităţilor, toate operaţiunile de mutare şi amenajare de la liceele implicate vor fi finalizate la timp, înainte de data de 10 septembrie.

Pentru cel puţin doi ani, clădirea Colegiului Eminescu va fi în reabilitare, perioadă în care unitatea de învăţământ va funcţiona în imobilele Liceului „Costin Neniţescu”, pe strada Transilvaniei, în timp ce fostul liceul de Chimie va fi găzduit la Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii, de pe strada Bazalt. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!