Publicat la: 18.09.2018. 18:10 / 549 views

PREGĂTIRI PENTRU IARNĂ. AUTORITĂŢILE INVENTARIAZĂ NECESARUL PENTRU INTERVENŢII

Autorităţile se pregătesc deja pentru iarnă. Prefectul de Buzău, Carmen Ichim,  le-a cerut responsabililor de la Consiliul Judeţean şi de la Drumuri Naţionale să ia măsuri pentru asigurarea unei intervenţii imediate şi eficiente a utilajelor de deszăpezire. Şefa de la Casa Albă a ridicat problema contractelor cu firmele de deszăpezire într-o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean de Urgenţă.

utilaje deszapezireProcedurile pentru drumurile judeţene sunt în grafic, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean, întrebaţi despre stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă.

În privinţa Drumurilor Naţionale, mai sunt necesare suplimentarea stocurilor de sare şi montarea de parazăpezi pe mai multe tronsoane. Contractul cu firmele de deszăpezire sunt deja semnate.

La şedinţa extraordinară de ieri a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, şefa de la Casa Albă le-a cerut tuturor responsabililor să nu existe sincope în asigurarea mijloacelor de intervenţie la deszăpeziri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!