Publicat la: 06.11.2019. 19:45 / 329 views

PREGĂTIRI PENTRU ALEGERI. PESTE 380.000 DE BUZOIENI, PE LISTELE ELECTORALE

Peste 380.000 de buzoieni sunt aşteptaţi duminică la urne, la primul scrutin prezidenţial. Zilele acestea, preşedinţii secţiilor de votare au fost instruiţi. Autorităţile sunt pe ultima sută de metri cu organizarea alegerilor. Buletinele de vot urmează să fie distribuite sâmbătă.

pregatiri 1 pregatiri 3

La Prefectură, se lucrează la foc continuu pentru sortarea buletinelor de vot şi a altor materiale necesare pentru fiecare secţie din judeţ.

Peste 420.000 de buletine de vot au fost tipărite pentru judeţul Buzău. Acestea vor ajunge la cele 426 de secţii amenajate pentru alegerile prezidenţiale.

Astăzi a mai avut loc încă o instruire a preşedinţilor şi operatorilor de date de la birourile secţiilor de votare.

Pe listele electorale permanente din judeţul Buzău figurează peste 380.000 de cetăţeni. În mai, la europarlamentare, aproape 50% dintre buzoienii cu drept de vot au mers la urne. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!