Publicat la: 11.10.2017. 17:50 / 791 views

PREGĂTIRI DE SĂRBĂTORI. PRIMĂRIA FACE PLANURI PENTRU DECEMBRIE

Dacă anul trecut primăria a declanşat cu întârziere pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, anul acesta edilii au fost mai prevăzători. Licitaţia pentru iluminatul festiv se află în plină desfăşurare şi se lucrează la programul de evenimente din luna decembrie.

brad 1Anul trecut, Primăria a întârziat cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă aşa că iluminatul festiv a fost aprins târziu.

Pentru a nu repeta greşeala, edilii au declanşat deja licitaţiile pentru evenimentele din luna decembrie.

Sărbătorile de iarnă vor fi organizate in Piata Dacia unde va fi amplasat bradul de Crăciun şi unde sute de buzoieni vor sărbători trecerea dintre ani.

Se doreşte ca Sărbătorile de Iarnă să fie altfel faţă de anii trecuţi, iar oraşul să strălucească la propriu, iluminat de ghirlande multicolore, chiar şi în cartierele mărginaşe. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!