Publicat la: 21.07.2017. 18:30 / 1.290 views

PREFECTURA ÎI DĂ DREPTATE CONSILIERULUI SILVIU ROŞIORU. UN PROIECT A FOST MODIFICAT DUPĂ VOTUL DIN CLM

În ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal a fost supus aprobării aleşilor locali un proiect referitor la reducerea la jumătate a tarifului pentru apa meteorică. Totodată se propunea mandatarea primarului pentru a reprezenta primăria la şedinţele ADI Buzău. Consilierii au votat proiectul cu unele modificări, care nu au mai apărut în forma sa finală.

clm 3La solicitarea consilierului local Silviu Roşioru,  juriştii din Instituţia Prefectului au analizat un proiect din ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal.

Este vorba despre proiectul prin care se solicita reducerea cu 50% a tarifului pentru apa meteorică şi se mandata primarul Toma să ducă la îndeplinire această cerinţă în ADI Buzău.

Consilierii au votat proiectul, dar au solicitat unele modificări în conţinut, care nu au apărut şi în forma sa finală.

Pentru ca astfel de erori să nu mai apară şi în viitor, prefectul Carmen Ichim va trimite un reprezentant al Prefecturii la şedinţele Consiliului local Municipal. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Rococo spune:

  Cea mai mare prioritate a primarului,e apa de ploaie!
  E amuzant sa vezi ce priorități are primarul,de când e in funcție.
  Polițiștii locali,înlocuiți de prietenii lui,si Compania de apa unde crede el ca face bani mințind buzoienii!
  Șarlatanismele!

 2. Omida spune:

  Cam multe ,,erori” de redactare sau hotărâri declarate ilegale de instanțe.
  Un C.l.m. si un primar depășiți!
  Oare așa a lucrat si in privat dl.Toma?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!