Publicat la: 09.06.2017. 17:55 / 703 views

PREFECTURA A CERUT REVOCAREA. HOTĂRÂREA A FOST CONSIDERATĂ ILEGALĂ

La solicitarea Prefecturii, Consiliul Local Municipal a revocat hotărârea prin care s-a dat un mandat special reprezentantului municipalităţii pentru şedinţele A.G.A. ale Companiei de Apă. Juriştii de la Casa Albă au analizat hotărârea şi au declarat că este ilegală. În şedinţa de azi s-a şi revocat decizia iniţială şi a fost dată o altă hotărâre, fără a se da un mandat special prin care Primăria să propună anumite schimbări.  

prefectaHotărârea de la şedinţa trecută, prin care Georgeta Cristea a primit mandat special să propună modificarea actului constitutiv şi schimbarea consiliului de administraţie al Companiei de Apă, a fost declarată ilegală de către Prefectură. Şefa de la Casa Albă a explicat, astăzi, de ce decizia nu a întrunit condiţiile de avizare.

În aceste condiţii, oficialii Prefecturii au solicitat Consiliului Local Municipal revocarea hotărârii.

În cadrul şedinţei extraordinare de astăzi, hotărârea a fost revocată, în prezenţa şefului departamentului Juridic din cadrul Prefecturii, Diana Pavel, fost secretar interimar al Primăriei.

Aleşii au votat, în schimb, un nou proiect prin care s-a aprobat delegarea reprezentantului municipalităţii pentru şedinţele A.G.A. ale Companiei de Apă, fără însă a se acorda un mandat special. S-a renunţat, astfel, pentru moment, la propunerile privind modificarea actului constitutiv

Următoarea Adunare Generală a Acţionarilor Companiei de Apă a fost convocată pentru luni, 12 iunie, ora 17.00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!