Publicat la: 03.08.2020. 18:35 / 255 views

PREFECTUL VREA MAI MULTE AMENZI. DIMIAN A CERUT INTENSIFICAREA CONTROALELOR

Revenit sâmbătă după câteva zile libere, prefectul de Buzău, Leonard Dimian, a convocat la Casa Albă o ședință fulger, în cadrul căreia și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de fermitate a autorităților responsabile cu gestionarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

prefectȘeful de la Casa Albă le-a cerut forțelor de ordine să fie și mai active și să aplice sancțiuni ori de câte ori situația o impune.

În uma acțiunilor din weekend, forțele de ordine au aplicat aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 40.000 de lei.

Nu în ultimul rând, prefectul Leonard Dimian a făcut și un apel la cetățenii județului, să fie în continuare responsabili și să respecte regulile de protecție împotriva Covid-19. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!