Publicat la: 31.05.2017. 18:05 / 1.930 views

PREFECTUL COPIILOR. CONDUCEREA INSTITUŢIEI PREFECTULUI, ÎNLOCUITĂ TEMPORAR

Veselie mare astăzi în Instituţia Prefectului. Zeci de elevi buzoieni au luat cu asalt sediul autorităţii care reprezintă Guvernul la Buzău. Doi dintre ei i-au înlocuit pentru câteva ore pe prefectul şi pe subprefectul judeţului şi au încercat să rezolve o parte din doleanţele colegilor lor.

elevi prefectura 1Instituţia Prefectului şi-a schimbat astăzi conducerea pentru câteva ore, la „presiunea” elevilor buzoieni.

Aceştia au luat cu asalt sediul instituţiei şi, după un tur de recunoaştere, i-au instalat în fotoliile prefectului şi subprefectului pe doi dintre colegii lor.

După ce au aflat cum stau treburile în Prefectură şi care este specificul activităţii din instituţie, noii instalaţi în funcţiile de reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu şi-au început activitatea.

Mai întâi, au răspuns întrebărilor legate de problemele specifice vârstei lor, dar şi referitoare la viaţa comunităţii.

Meseria de reprezentant al Guvernului in teritoriu nu este deloc simplă. Un adevăr recunoscut ferm şi de prefectul şi de subprefectul copiilor.

Şi pentru că Instituţia Prefectului dispune şi de un fond de protocol, la finalul vizitei, copiii s-au bucurat din plin de gustările, dulciurile şi sucurile cu care au fost trataţi de gazdele lor.

Peste ani, când vor fi mari şi când vor intra în sediul Prefecturii pentru a-şi rezolva unele probleme, copiii îşi vor aminti că au condus pentru câteva ore instituţia.  (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!