Publicat la: 29.01.2014. 23:12 / 5.374 views

AVEM NOU PREFECT LA BUZĂU. LOCUL DEMISULUI GABRIEL BALTĂ A FOST LUAT DE MARIA BULEANDRĂ, CARE A CONDUS PÂNĂ ÎN PREZENT BIROUL DE CONTROL AL LEGALITĂŢII DIN PREFECTURĂ

MARIA BULEANDRA

UPDATE 1

Gabriel Baltă a fost eliberat din postul de prefect al judeţului Buzău, în locul acestuia fiind numită Maria Buleandră, care a condus până în prezent Biroul de control al legalităţii din prefectură

UPDATE 2

Guvernul va numi, în şedinţa de miercuri, un alt prefect în judeţul Buzău, a anunţat marţi seară premierul Victor Ponta. Decizia premierului contravine părerii şefului PSD Buzău, C-tin Boşcodeală, care a afirmat adesea că „Baltă e un prefect foarte bun”. Şi azi, Boşcodeală i-a ţinut partea lui Baltă, spunând că nu era treaba lui să facă deszăpezirile. Pe undeva, primarul are dreptate. Deszăpezirea trebuia făcută de…Dobrică.

 

 

Prefectul Gabriel Baltă s-a făcut de râs atât în prezenţa vicepremierului Liviu Dragnea şi a ministrului Apărării, Mircea Duşa, cât şi a jurnaliştilor. Gabriel Baltă nu a fost în stare să enumere cele cinci localităţi izolate din Buzău, după zile întregi în care judeţul nostru este sub teroarea zăpezii.

Întrebat de jurnalişti dacă ştie câte localităţi mai sunt izolate la acest moment în judeţul Buzău, prefectul a spus că mai sunt cinci comune izolate, iar întrebat care sunt acestea, el nu a putut preciza.

 Prefectul nu a reuşit să dea răspunsuri concrete nici când a fost întrebat despre utilajele din teren sau drumurile blocate din judeţ.

Prefectul Gabriel Baltă a fost atenţionat de vicepremierul Liviu Dragnea cu privire la atutudinea sa şi i s-a cerut să fie mai impunatăr şi aplecat.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!