Publicat la: 27.03.2020. 19:13 / 593 views

PREFECT: “LA BUZĂU NU AVEM RĂSPÂNDIRE COMUNITARĂ!”. SPITALUL DIN RÂMNIC SE PREGĂTEȘTE PENTRU COVID-19

Față de primele două cazuri confirmate oficial la Buzău, au mai apărut și alți pacienți cu COVID-19, însă numărul total nu este mai mare de 10.

prefect dimianSunt informații precizate de prefectul Leonard Dimian, într-un interviu acordat, astăzi, în exclusivitate pentru Campus TV. Șeful de la Casa Albă a vorbit și despre starea de sănătate a buzoienilor confirmați cu coronavirus.

Prefectul Leonard Dimian a precizat că, în momentul de față, la Buzău nu avem răspândire comunitară de COVID-19.

Șeful Prefecturii a dat detalii și despre cum se fac pregătirile pentru ca Spitalul Municipal Râmnicu Sărat să primească bolnavi cu coronavirus, așa cum au decis autoritățile centrale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!