Publicat la: 16.03.2020. 14:00 / 318 views

PREFECT: FAC UN APEL LA CALM ȘI SOLIDARITATE! MESAJ VIDEO TRANSMIS DE LEONARD DIMIAN

Fac un apel la calm și solidaritate”, a declarat prefectul de Buzău, într-un mesaj video publicat după ce președintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgență.

dimian 2În mesajul video înregistrat, prefectul Leonard Dimian a prezentat situația la zi cu privire la cazurile de coronavirus de la Buzău, precum și modul în care este gestionată problema persoanelor aflate în carantină și a cetățenilor izolați la domiciliu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai menționat că buzoienii nu trebuie să se grăbească să își facă stocuri de alimente, pentru că acum nu ar exista premisa unei crize de produse.

Nu în ultimul rând, șeful de la Casa Albă a precizat că este foarte important ca măsurile dispuse de autorități în contextul situației de urgență să fie respectate cu strictețe.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!