Publicat la: 28.02.2019. 19:13 / 1.188 views

PREFECT: “AM VĂZUT CĂ MULŢI S-AU PLICTISIT!”, LA PREZENTAREA PLANULUI DE ACŢIUNI PE 2019

COLEGIU PREFECTURAÎncă un episod de mustrare a unor directori de deconcentrate, la o întâlnire de lucru cu prefectul Carmen Ichim. 

Ieri, la şedinţa Colegiului Prefectural, s-a pus în discuţie proiectul de hotărâre privind aprobarea „Planului orientativ de acţiuni pe anul 2019 pentru realizarea în judeţul Buzău a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2018 – 2020.

După cele 16 minute de prezentare a unei sinteze, şefa de la Casa Albă a ţinut să îi critice pe unii directori că nu au fost atenţi la prezentarea materialului.  

La finalul şedinţei, prefectul Carmen Ichim a explicat de ce este important ca directorii de deconcentrate să ia în serios planul de acţiuni aprobat în şedinţă.

Proiectul aprobat în Colegiul Prefectural conţine obiectivele trasate în acest an pentru toate instituţiile publice din judeţul Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!