Publicat la: 04.08.2017. 17:56 / 844 views

PREDARE DE ŞTAFETĂ, LA CONDUCEREA DIVIZIEI 2 „GETICA”. GENERALUL DE BRIGADĂ GHEORGHIŢĂ VLAD, NOUL COMANDANT

genral vladGeneralul de brigadă Gheorghiţă Vlad a preluat, astazi, comanda Diviziei 2 Infanterie „Getica” de la generalul de brigadă Gheorghe Vişan, în cadrul unui ceremonial desfăşurat la sediul comandamentului. Deja fostul conducător al celei mai importante structuri militare buzoiene, cel care preluase conducerea diviziei în urmă cu doar cîteva luni, de la generalul Lucian Foca, a decis să se pensioneze. Solicitarea de pensionare a generalului Vişan  a fost aprobată marţi de preşedintele Klaus Iohannis.

Noul comandant, Gheorghiţă Vlad, şi-a început cariera militară în funcţia de comandant de pluton tancuri la Regimentul 22 Tancuri Bucureşti. Este absolvent al Universităţii de Apărare Carol I şi al Colegiului de Război al Forţelor Terestre din Statele Unite ale Americii. A activat în teatrul de operaţii din Irak, în Comandamentul Multinaţional al Forţei Întrunite al operaţiunii „Iraqui freedom”. În ţară, a activat în cadrul Componentei Operaţionale Terestre din Statul Major Al Forţelor Terestre şi a condus Brigada 1 Mecanizate „Argedava”. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!