Publicat la: 22.08.2016. 17:36 / 1.283 views

PREDA NU MAI VREA LA BUZĂU. ŞI-A ANUNŢAT INTENŢIA DE A CANDIDA LA DÂMBOVIŢA

Deputatul Cezar Preda nu mai vrea să candideze la Buzău. Parlamentarul şi-a anunţat intenţia de a deveni ales pe listele de la Dâmboviţa. De altfel, după alegerile locale, Preda a fost desemnat să coordoneze activitatea filialei dâmboviţene.

predaDeclaraţiile făcute recent confirmă, în primul rând, faptul că Cezar Preda mai vrea încă un mandat de parlamentar, după cele trei obţinute consecutiv pe listele de la Buzău.

Totuşi, opţiunea sa este să nu mai aibă de-a face cu organizaţia judeţeană de care s-a dezis încă din primăvara acestui an, preferând să fie inclus pe lista de candidaţi ai filialei PNL Dâmboviţa, al cărei preşedinte interimar a fost numit după alegerile locale.

Într-o conferinţă de presă susţinută zilele trecute, Preda a dat citire listei cu persoanele propuse pentru a fi trecute pe lista de la parlamentare, printre acestea regăsindu-se şi deputatul de Buzău.

Ultimul cuvânt asupra candidaturii sale îl vor avea forurile centrale, însă, cel mai probabil, Preda va rămâne să se bată pentru un mandat de parlamentar de Dâmboviţa.

Îndepărtarea de organizaţia judeţeană buzoiană s-a produs încă din primăvara acestui an, când Cezar Preda şi-a dat demisia din funcţia de copreşedinte al PNL, alegând să se ocupe de campania electorală a organizaţiei din Bucureşti. După scrutinul local a fost trimis să gestioneze problemele de la Dâmboviţa, filială care a obţinut unul dintre cele mai slabe scoruri.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!