Publicat la: 16.04.2018. 18:15 / 1.130 views

PRACTICĂ ÎN PORTUGALIA ÎN CONDIŢII EUROPENE. ELEVII DE LA COLEGIUL TEHNIC, ÎNCÂNTAŢI DE EXPERIENŢĂ

28 de elevi, din două fluxuri, de la Colegiul Tehnic, s-au întors în aceste zile din stagiul de pregătire din Portugalia. Timp de două săptătmâni, elevii de la învăţământul profesional au învăţat de la partenerii străini ce înseamnă să faci practică la standarde europene. Liceenii au revenit acasă complet schimbaţi, cu o altă viziune asupra a ceea ce-şi doresc pe viitor.

harabagiuÎn această perioadă, 28 de elevi de la Colegiul Tehnic, de la învăţământul profesional, au efectuat stagiile de practică în Portugalia la două firme de renume. Liceenii au fost încântaţi să descopere tehnici noi din meseriile pe care se specializează şi au fost lăsaţi efectiv să lucreze. De remarcat este faptul că elevii de la Colegiul Tehnic au avut parte şi de foarte multe momente de relaxare, în care au vizitat obictive de interes din Portugalia.

Elevii s-au întors complet schimbaţi, cu alte viziuni pentru viitor, dar şi cu documente care le atestă aptitudinile.

Cadrele didactice care i-au însoţit pe elevi au fost martorii schimbării radicale prin care au trecut liceenii, pe măsură ce căpătau încrederea partenerilor străini. Aceştia au reuşit să demonstreze că ceea ce au învăţat teoretic la şcoală ştiu foarte bine să şi pună în practică.

Alte patru fluxuri de elevi de la Colegiu Tehnuc vor efectua, în următoarea perioadă, stagii de pregătire practică în Portugalia, în cadrul acestui proiect finanţat din fonduri europene. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!