Publicat la: 28.05.2020. 19:06 / 1.693 views

POZITIVI PE BANDĂ RULANTĂ, LA SPITALUL JUDEȚEAN. ÎNCĂ PATRU CADRE DE PE SECȚIA BOLI INTERNE

În ultimele 24 de ore, șapte noi cazuri de coronavirus au fost confirmate la Buzău. În patru dintre situații avem de-a face cu alte cadre de pe secția de Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență. Printre pacienții raportați azi de autorități se mai numără un bebeluș, o femeie însărcinată și o vârstnică cu dializă.

cazuri 28 maiCrește zilnic cifra diagnosticelor pozitive, în rândul cadrelor medicale și non-medicale de pe secția Boli Interne a celei mai mari unități spitalicești din județ. În ultimele 24 de ore, în laboratorul PCR de la Direcția de Sănătate Publică, au mai apărut patru confirmări de Covid-19 la două asistente și două infirmiere de pe secția lovită greu de amploarea diagnosticelor pozitive.

D.S.P. mai anunță depistarea cu coronavirus a unui bebeluș, a unei buzoience înscărcinate, precum și a unei femei cu dializă.

Cu cele șapte noi cazuri confirmate azi, județul Buzău a ajuns la 188 de îmbolnăviri cu Covid-19, de la începutul pandemiei, fiind raporate 57 de persoane vindecate și externate, până acum.

Reamintim că, ieri, din cauza numărului foarte mare de persoane depistate pozitiv – personal medical și pacienți – secția de Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență a fost închisă. Până luni vor fi realizate operațiuni minuțioase de dezinfecție. Cazurile urgențe sunt tratate în incinta secției de Diabet, Boli și Nutriție, de unde, tot ieri, au fost externați toți pacienții. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!