Publicat la: 25.11.2019. 19:31 / 516 views

POVESTEA POMULUI DE IARNĂ. BRADUL DE CRĂCIUN ESTE ”BUZOIAN”

În ultimii ani, brazii de Crăciun din Piaţa Dacia nu au mai fost aduşi din alte judeţe. Cel de anul acesta este ”buzoian„ get-beget şi a crescut pe teritoriul municipiului. Lângă el va fi construită căsuţa lui Moş Crăciun.

brad local 1 brad 1

De câţiva ani, brazii de Crăciun din faţa Palatului Comunal vin chiar de pe teritoriul municipiului Buzău şi fiecare are povestea lui. Bradul a crescut în curtea domnului Spirea, de pe strada Aurel Vlaicu şi, conform tradiţiei, are o poveste.

Bradul de Crăciun, frumos împodobit, este ca de obicei centrul de interes al Târgului de Crăciun, care se va deschide în Piaţa Dacia şi pe strada Cuza Vodă pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Chiar la poalele bradului va fi construită căsuţa lui Moş Crăciun care se va afla în mijlocul copiilor, cu care va face poze şi cărora le va împărţi mici cadouri.

Cei mari, vor putea găsi la căsuţele din lemn vin fiert şi produse tradiţionale şi vor avea spectacole artistice cât timp va fi deschis târgul.

Un al doilea brad de Crăciun, la fel de frumos, va fi instalat în Crâng, la Obelisc, în mijlocul Orăşelului Copiilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!