Publicat la: 10.07.2019. 18:19 / 610 views

POSTURI MULTE, CANDIDAŢI PUŢINI. TITULARIZARE CU PROBLEME, LA BUZĂU

Paradox la examenul de titularizare din acest an. La Buzău, numărul posturilor disponibile este cel mai mare, în timp ce numărul candidaţilor este cel mai mic din ultimii ani. Pentru examen s-au înscris peste 400 de persoane.

titularizareAnul acesta se pun la bătaie peste 750 de posturi şi fracţiuni de post, dintre care aproape 200 sunt pentru titulari, cele mai multe pentru învăţători şi educatori.

În aceste condiţii, nu este exclus să apară multe situaţii în care profesorii aflaţi deja în activitate să fie solicitaţi la plata cu ora, pentru acoperirea tuturor posturilor.

Examenul de titularizare are loc săptămâna viitoare, miercuri, în două centre. Pentru a putea ocupa un post de titular, un candidat trebuie să obţină peste nota 7. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Daniela spune:

    In realitate sunt 35 posturi titularizabile dintre care 1 pentru invatatori si inca 1 pentru educatori :)))))
    http://titularizare.edu.ro/2019/generated/files/j/index.html#BZ

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!