Publicat la: 28.05.2014. 18:06 / 831 views

POŞTAŞII AU BĂTUT PALMA CU GUVERNUL. SALARIILE VOR CREŞTE CU 150 DE LEI

După ce au epuizat toate acţiunile de protest, iar liderii ar fi trebuit să intre în greva foamei, au urmat aproape 100 de ore de negocieri cu miniştrii.

postasi grevaSalariile vor fi majorate. De asemenea, a fost acceptată deblocarea posturilor vacante din operaţional şi angajarea de personal, pe perioadă determinată, până la finalizarea normării.

În acest sens, a fost întocmit un document oficial către Inspectoratul Teritorial de Muncă prin care a fost solicitată o soluţie pentru angajarea de personal în special pe posturile agenţilor poştali, care nu au mai avut concedii de 2-3 ani.

Pe lângă toate acestea, au mai fost obţinuţi şi bani mai mulţi pentru salarii.

În ceea ce priveşte solicitarea sindicaliştilor de a fi demis managerul general, împreună cu echipa sa adusă de la Radiocomunicaţii, hotărârea ţine de ministerul de resort.

Conform protocolului încheiat cu Poşta Română, majorarea salariilor nu va putea fi realizată decât dacă veniturile companiei vor creşte. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!