Publicat la: 15.07.2019. 18:04 / 885 views

PORŢILE ORAŞULUI. AMENAJĂRI DE SEZON ÎN RONDURI

Lucrătorii de la Divizia “Spaţii verzi“ a societăţii Urbis Serv amenajează, la comanda Primăriei, toate rondurile aflate în sensurile giratorii din oraş. Se lucrează la montarea unui covor de gazon în rondul din Zona Industrială, iar pe Unirii, rondul din zona comercială este pregătit pentru amplasarea unui avion militar.

rondAcesta va fi adus chiar la  noapte şi va trebui să fie montat până pe 20 iulie, de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, patronate de Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul.

Acolo unde încă nu au fost montate, se vor instala sisteme de irigare automate, comandate de la distanţă prin wi-fi.

Din acest motiv, spaţiile verzi sunt decopertate şi, după montarea instalaţiilor, sunt acoperite cu covoare de gazon, asemănătoare cu cele de pe stadioane, dar mult mai ieftine.

Primul giratoriu amenajat astfel este cel de pe Calea Eroilor

De asemenea, rondurile sunt illuminate cu reflectore pe led iar indicatoarele de circulaţie sunt înlocuite cu altele noi.

La fiecare dintre porţile principale ale oraşului unde există un sens giratoriu, va fi montat logo-ul municipal: Buzău, oraş deschis.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!