Publicat la: 25.02.2016. 20:05 / 1.269 views

PORŢI DESCHISE PENTRU BOBOCEI. 4.000 DE MICI BUZOIENI SE PREGĂTESC SĂ DEVINĂ ELEVI

arte-1Din toamnă, peste patru mii de copii din judeţul Buzău vor deveni elevi în 209 clase pregătitoare din şcolile din întreg judeţul.

Astăzi, şcolile gimnaziale şi-au deschis porţile pentru ca prichindeii de grădiniţă să le poată vizita în voie, împreună cu părinţii lor. Alături de gazdele lor din clasele pregătitoare, care la anul vor intra în clasa I, aceştia s-au acomodat cu viitoarele clase, dar şi cu o parte din activităţile viitoare.

La Liceul de Arte „Margareta Sterian” funcţionează 2 clase pregătitoare a câte 25 de elevi, care sunt gata să primească noii elevi. Pentru că este un liceu de profil, micii candidaţi vor trebui să îndeplinească unele condiţii suplimentare.

Din data de 29 februarie vor demara înscrierile pentru clasa pregătitoare. Liceul de Arte „Margareta Sterian”, este o şcoală buzoiană de elită care, în afară de cultură generală, asigură şi dezvoltarea talentelor copiilor în artele plastice şi muzică.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!