Publicat la: 04.04.2017. 16:53 / 885 views

PORŢI DESCHISE LA PADOC. DE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A ANIMALELOR FĂRĂ STĂPÂN

Azi a fost Ziua Porţilor Deschise la padocul de pe strada Horticolei. De Ziua internaţională a animalelor fără stăpân, buzoienii au fost invitaţi să viziteze locul unde sunt găzduiţi câinii strânşi de pe străzi, dar să şi adopte un maidanez. De asemenea, serviciul de ecarisaj nu a lucrat azi, iar medicii de la padoc au stopat eutanasierile.

catel padoc 1Responsabilii de la singurul padoc funcţional din municipiul Buzău au declarat pentru astăzi Ziua Porţilor Deschise pentru cei interesaţi să vadă condiţiile în care sunt găzduiţi câinii capturaţi de pe străzi. În ciuda apelului lansat pentru adopţia de maidanezi, puţini au fost cei interesaţi să ia un animal de la padocul de pe Horticolei.

Printre vizitatorii de astăzi  s-a numărat şi o doamnă care a pierdut un câine pe care îl îngrijea în jurul blocului.

La padoc a mers în inspecţie şi viceprimarul Ionuţ Apostu, care a anunţat că problema suprapopulării padocului de pe Horticolei ar urma să fie rezolvată în vară, odată cu ridicarea unui nou adăpost pentru maidanezi.

În paralel cu punerea în funcţiune a unui nou padoc se va derula un program amplu de capturare a câinilor fără stăpân, astfel încât până la finele anului să nu mai existe probleme cu prezenţa maidanezilor de pe străzi.

După pauza de azi, de mâine, serviciul de ecarisaj îşi va relua acivitatea. În acelaşi timp, medicii de la padocul de pe strada Horticolei îi invită în continuare pe buzoieni să adopte un câine. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!