Publicat la: 09.01.2019. 19:24 / 487 views

PORCUL GASIT LA RAMPA DE GUNOI NU AVEA PESTĂ. PROBE AU FOST TRIMISE ŞI LA BUCUREŞTI

Veşti care îi vor linişti pe buzoienii care locuiesc în blocurile Gerom din Zona Industrială. Necropsia făcută porcului găsit la rampa de gunoi din zonă a arătat că animalul nu era purtător al virusului pestei porcine africane. Cu toate acestea, specialiştii au trimis probe şi la Bucureşti pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

porc mort 3În urmă cu 2 zile, la rampa de gunoi de la blocurile Gerom din Zona Industrială a fost descoperit cadavrul unui porc. Panicaţi, locatarii au anunţat imediat autorităţile, iar specialiştii DSV s-au deplasat la faţa locului unde a fost respectată întocmai procedura.

Locatarii din zonă pot răsufla uşuraţi. În urma necropsiei, specialiştii au constatat că animalul mort nu era purtător al virusului pestei porcine. Cu toate acestea, au fost trimise probe şi la laboratorul de la Bucureşti.

Locatarii s-au panicat şi ca urmare a ştirilor cu privire la pestea porcină africană. Reprezentanţii DSVSA atrag atenţia buzoienilor ca în cazul în care mai descoperă astfel de situaţii să anunţe imediat, pentru a nu fi expuşi riscului de îmbolnăvire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!